Întrebați cum de a pierde in greutate rapid? Verificați neapărat

Întrebați cum de a pierde in greutate rapid? Verificați neapărat

Nu puteți pierde în greutate, chiar dacă de mers pe jos în mod regulat în fitka? Poate la asta te duci greșit, și de a alege activitatea fizică, care este potrivit pentru corpul tau. Cum să-l înțeleagă?

Când te uiți la tine și ai dumneavoastră, așa că puteți vedea că tu și oricare altul.

Puteți, de exemplu, subțire, ea este, dimpotrivă, mai puternic și mai puternică tendința de a fi supraponderali. Specialiștii au pentru aceste tradiții în structura corpului desemnarea somatotypy. Fondatorul somatotypologie William X. Sheldon a împărțit forma corpului uman în principalele trei somatotypů:Când te uiți la tine și ai dumneavoastră, așa că puteți vedea că tu și oricare altul

Endomorfní – de la natura este mai puternică, cu rozložitou formă, dar, de asemenea, metabolism lent, care nu este o problemă câștigă rapid in greutate.

Mezomorfní – de la natura musculoase și puternice, cu un mare potențial pentru svalovému de creștere.

Ektomorfní – slab, cu un procent scazut de grasime, care, din cauza rapidă a metabolismului are probleme în atingerea musculare suplimente.

Cei mai mulți dintre noi este o combinație de diferite somatotypů cu převažujícími caracterele unuia dintre ei. Și, din păcate, este adevărat că aceasta, la care dintre ele inklinujeme genetic la aceasta. Confirmă acest lucru și personale trenérka Eva Havelková.

“Somatotypy genetic dă, dar este, cum vom arata, cu siguranta afecta o afacere. Trebuie să înțelegem că majoritatea populației de la sine de a purta o combinație de toate trei somatotypů și cineva acest lucru este evident mai mare, una, doua, alta. Undeva te genetica, pur și simplu, nu da drumul, și nu toată lumea poate avea un aspect ca de pe coperta revistei. Pe de altă parte, dacă vom fi din copilărie de a trăi un stil de viață activ, și cred despre ceea ce mancam, putem dezvolta corpului, pe care ne vom mândri. Genetica nu omluvenkou, toate ar trebui să funcționeze”, spune fitness trenérka Eva ferm.

Aceasta depinde de alegerea corectă

Aceasta depinde de alegerea corectăNatura nu este doar un astfel creat. Endomorf poate de ușor de a creste masa musculara, dar, de asemenea, mai predispuse de a recruta grăsime, mezomorf pe puterea de formare este foarte bun pentru a răspunde, și chiar de a crește masa musculara, el poate fi dificil, în plus, are avantajul că, de obicei, nu creează depozite de grasime.

“Cel mai dificil lucru în activitatea cu nabíráním de masă va avea ektomorf, care sunt lungi și subțiri de mușchi de la zmohutnění přemlouvají greu. Sa vyrýsovaností dar ambele anterioare somatotypy înainte”, – explică de fitness trenérka Eva Havelková.

După cum se poate observa, fiecare tip are ceva ce altul nu are, dar corectă și corespunzătoare de antrenament, în combinație cu o dieta adecvata poate schimba aspectul. Astfel, numai într-o anumită măsură. Slab tip, probabil, niciodată nu va arata ca slavonă děvečka cu șolduri largi, pe de altă parte, fată, tip, pere, el poate arata foarte bine, când te va funcționa. Este suficient să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune de sportivi. Nu chiar toate din natura mezomorfní tipuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *