Pierderea in greutate este un proces complex, a verifica afară de sfaturi de specialitate.

Pierderea in greutate este un proces complex, a verifica afară de sfaturi de specialitate.

Este adevărat, totuși, că, dacă vrem într-adevăr să funcționeze eficient și de a pierde in greutate sau de a te menține în formă, trebuie să alegem astfel de exerciții, care sunt potrivite pentru nostru somatotyp. Hubeňour cu un procent scazut de grasime nu poate antrena, ca unul care este problema excesului de greutate. De îndată ce veți înțelege schimbarea formei, va fi mult mai ușor.

Ce fel de exercitii sunt potrivite pentru tine?

Ce fel de exercitii sunt potrivite pentru tineDomină somatotyp și moștenit talentul joacă un rol important în šikovnosti pe diferite tipuri de sport, prin urmare, este logic că indesat persoana va fi mult mai bine pentru a face față, de exemplu, în forță de sport, decât în afaceri.

“Dimpotrivă ektomorfa în ring sau în celula de la înregistrare în dřepech numai așa veți ajunge”, spune Eva Havelková. “Vhodností exerciții, astfel încât, și cred că mai multe șanse ca în orice industrie poate în mod semnificativ la promovarea. Pentru aer condiționat și de odihnă a sportivilor de important, mai presus de toate, bucuria de conducere”, adaugă, sală de trenérka. http://smarty-change.info

Și talent la sport puteți găsi deja în copilărie într-o varietate de přípravkách. “Chiar acolo în primul rând nemotornější copilul poate treptat pookřát și de a obține o mai mare eficiență decât în alte locuri. Chiar aici, cu toate acestea, că un copil nu la sport, în general, ar trebui să dezvolte relații pozitive, că unele ambițioase părinții care copilul doresc să-și îndeplinească visele lor, destul de bine înțeles”, – avertizează trenérka Havelková. Și cum ar trebui să arate acest exercițiu este, în opinia dumneavoastră, somatotypu?

Ektomorfní tip Deșirat, slab tip de metabolism rapid, ar trebui să acorde o atenție la grele în greutate în sala de gimnastică (există o mulțime de mici articulațiilor și oaselor). Ar trebui să se concentreze nu doar pe antrenament, dar și regenerarea.

Mai rău nabíráte musculare, ceea ce înseamnă că veți cu siguranta, nu ar trebui să vynechávat puterea de formare, dar fă exerciții treptat. O combinație perfectă de antrenament în sala de gimnastică cu exerciții, cum ar fi pilates sau flowin.

Exerciții ar trebui să se concentreze pe construirea masei musculare.

Exerciții ar trebui să se concentreze pe construirea masei musculareÎn plus, el trebuie să ektomorf accentul pe mâncare bună, să ia mai multe calorii, cu o cantitate suficientă de proteine, care ajută la construirea musculare.

Mezomorfní tip De la natura puternic și genetic foarte funcțional omul are cel mai mare potențial pentru culturism. Dacă vă aparțin acestui tip, probabil, să vă spun să nu facă mari probleme de a construi musculare, dar nu trebuie să uităm de exerciții, prin care muschii se vor dezvolta continuu și de mare corect. Amenință să-ți pericol, că prea mohutní.

Fiți atenți și la supraantrenament. Ideal pentru a combina puterea de exerciții și pline de culoare de exerciții formează. Mult mai diversă, cu atât mai bine.

Endomorfní tip Persoanele cu predispoziție la obezitate și bolile cardiovasculare boli nu trebuie, în primul rând, neglijarea de oxigen. Intensitatea antrenamentului poate fi mai mare decât cea a mezomorfů. Exercițiu ar trebui să fie rozplánovat nevoie de piese individuale de ani, și, respectiv, de a schimba intensitatea de exercițiu.

Sunt potrivite exerciții cu mai multe sériemi și opakováními și foarte scurte odpočinkovými perioade (pentru a nu ars cât mai mare de grăsime). Potrivit ciclism, jogging, înot sau alte tipuri de activități în care ei arde o mulțime de calorii. În ceea ce privește dieta endomorf ar trebui să mănânce de cel puțin șase ori pe zi низкокалорийным dieta.

Nu subestima tipul de Când veți învăța, de orice tip, acest lucru poate salva o mulțime de timp și de frustrare. Ektomorf, care va funcționa ca un endomorf, în curând přetrénuje si muschii nu-i vor crește. Dimpotrivă endomorf, care crede că mezomorf, va fi în mod constant tloustnout, pentru că a ales greșit de activitate fizică. Am înțeles că unele reguli sunt aceleași pentru toate tipurile de cifre, dar cum anume veți face și ce dieta de a alege, acest lucru poate fi foarte diferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *