Memoria, dar, de asemenea un element foarte important al personalității noastre și ascunde o mulțime de mistere.

Prostect important al personalității noastre și ascunde o mulțime de mistere.

Prostect plângem pe ea, atunci când nu ne putem aminti un nume de prieten, sau atunci când pohoříme pentru aluat. Ce este memoria de fapt și ce tipuri de memorie știm? Acestea și multe altele veți afla în acest articol.

Prostect ce este memoria?

În general, memoria este capacitatea Prostect sistemului nervos central de a salva și de a explora experiența anterioară. Este un proces de gândire, care garantează că experiența din trecut și de comportament, se reflectă în conștiința omului. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul unor etape de memorie, cum sunt educația, prin urmare, dezvoltarea de competențe specifice pentru a le salva și de a memora și, ulterior, hotelul a trecut de experiență. Stadiul de comportament, tipic uitat, când poate schimba calitateProstecta și structura oricărei informații. Nu plătesc la faptul că memoria are toată lumea. De la oameni, pentru că se poate schimba viteza și înălțimea, să acorde o atenție, Prostect durata de memorare și de urgenta și de precizie a lanțului de aprovizionare.

Pe termen scurt și memoria pe termen lung și semnificația lor

Memoria poate fi împărțită în funcție de diferite criterii. Cel mai des enumerate, dar separarea de durata de conservare zapamatovaného. În acest sens, astfel, se disting următoarele tipuri de memorie:

Senzorická de memorie, Prostect cunoscut sub numele de memorie ultrakrátká. Este vorba anume despre conștientă partea de memorie, care este proiectat pentru o persoană care a decis că ceea ce am văzut, acest lucru este important sau nu. Dacă da, atunci trimite-informații pe termen scurt sau pe termen lung de memorie, dacă nu, atunci această imagine rămâne un om de câteva secunde în fața ochilor lui, și apoi dispar.

Creșterea de memorie Creșterea de memorie este un fel de etapa Prostect intermediară între memoria pe termen scurt și pe termen lung. Informații aici se păstrează aproximativ 20 de minute, iar apoi, dacă este necesar, dispar.

Memoria de termen lung, spre deosebire de precedentele tipuri de memorie pasivă, și acolo, în subconștientul nostru. Toate informațiile care sunt importante pentru noi, pentru că aici se păstrează, și în orice moment putem reveni. Stocarea de informații, inclusiv durează aproximativ 30 de minute și Prostect poate fi mecanic, când în mod activ încercarea de a ceva de retinut, sau involuntar, când ceva va reține, și chiar nu știm. Ceea ce am învățat informații zapamatujeme, dar nu automat, ne afectează motivația de a lucra cu informații și periodicitatea de furnizare a acestora, dar și de condițiile pe care le avem în procesul de învățare.

Prostect dar nedělíme doar la viteza, am uitat.

Putem împărți și în funcție de alți parametri. Principalele tipuri de memorie, așa cum mecanică de memorie, atunci când informațiile, ne amintim, din cauza Prostect repetarea constantă și memorării, iar memoria de puzzle, în care un loc gol repetarea de cuvinte, vom încerca să folosească gândurile și de a înțelege relațiiProstectle dintre diferite de turism. Alte tipuri de memorie, în acest caz se disting în funcție de ceea ce podměty ne mai amintesc. Printre aceste tipuri de memorie includ:

Grafic de memorie Cum deja sugerează și numele, un om care are foarte dezvoltat názornou memorie sine va reține mai ușor și modernizare Prostect a sistemelor de stimulente. În această parte, prin urmare, acest lucru a memoriei auditive, vizuale, čichová, de mișcare, de chuťová și hmatová, atunci când o persoană mai ușor pentru a începe să înțeleagă informații atunci când utilizați aceste sentimente.

Spre deosebire de plăci grafice minte, când vyžívána în special primul semnal de sistem, memorie verbal-logica joacă un rol, în primul rând, druhosignální zona, care este o zonă de cuvinte. Un om cu foarte dezvoltat verbal de logică și de memorie, prin urmare, mai ușor, își amintește ceea ce a exprimat în cuvinte. De ușor este de o varietate de concepte, judecăți și gândurile. Verbal logică de memorie Prostect este foarte importantă în procesul de învățare.

După cum se poate observa, memoria poate avea mai multe forme și varietăți. Prin urmare, este recomandabil pentru a afla ce tip de memorie ai predomină. Ceea ce cu greu a învăța în script-ul, și anume-poate avea cauza adânc în mintea ta. Se recomandă ca unul dintre testele de memorie. Cel care într-adevăr se poate descoperi modul în care instruirea și educarea informații pentru tine cel mai simplu. Testele Prostect de memorie oferă o serie de portaluri web și institute de cercetare, astfel încât pur și simplu de a alege unul care este cel mai potrivit pentru tine. În cazul în care se dovedește că dvs. pe termen scurt sau pe termen lung de memorie mai slabă, vă recomandăm Prostect  un antrenament de memorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *