Titan gel ofera erectii mai bună și de lungă durată sex

Titan gel ofera erectii mai bună și de lungă durată sex

Disfunctia erectila Titan gel pot fi împărțite în mai multe categorii și clase în funcție de caracteristicile lor. Medicii sunt de acord că că 90 % dintre bărbați și 40 de ani, când s-a întâmplat ceva cu problema.

La Titan gel nivel mai ridicat cu vârsta crește numărul lor.

Titan gelSe pare că, ca de obicei, două frontiere, în care poate ajunge Titan gel un om a avut peste o reflecta. Dacă în ultimele 6 luni au aparut problemele de erectie, cel puțin, 10% din cazuri, prin urmare, în fiecare al zecelea actului, atunci acesta este un motiv pentru a evalua stilul lor de viață și, poate, de a îmbogăți dieta anumite alimente.

Dar de îndată de frontieră depășește 25 % din cazuri, adică fiecare al patrulea act sau cel mai adesea, acesta este un motiv pentru a vizita un medic. TIPURI DE DISFUNCȚIE ERECTILĂ

Există trei tipuri principale de disfuncție erectilă, care te pot întâlni. Prima limitare a capacității de erecție ca atare. În practică, acest lucru înseamnă că vă aflați într-o situație în care trebuie să se simtă poziția, dar, pentru un motiv oarecare nu corespund realității. Unii bărbați această problemă confundat cu nevoia de a lungi de preludiu, dar este nedorită nu cred.

Variază cu vârsta dvs. de excitabilitate, astfel că este normal că se poate realiza o erectie dura o lungă perioadă de timp. Atâta timp cât ei de a atinge calitatea dorită și salvați pe tot timpul actului sexual, acest lucru nu este posibil, dar pentru a reduce sensibilitatea.

Cel de-al doilea tip de boala Titan gel este lipsa de erectie a penisului. În acest tip și de a simți emoțiile, dar penisul tau nu este suficient de solid. Acest lucru poate avea mai multe cauze, diferite grade de severitate. Mai mult, vă va spune mai mică măsură.

Al treilea tip de tulburare sunt dificultăți cu menținerea erectie. În acest caz, ca dată va fi, dar încă în timpul actului sexual veți începe să se simtă, care poate provoca întrerupere a actului. Tulburare afectează în principal tineri, bărbați, și, legate de stres sau psihologice. În plus, ele, de asemenea, pot apărea în urma oboseala fizică, de exemplu, în cazul în care, în această zi deja mai multe contacte.

Gradul Titan gel de disfuncție erectilă, în funcție de gravitatea

Medicii distinge cinci clase de bază de erectie. În opinia lor, se poate apoi determina severitatea afecțiunii. În viața fiecărui om pot înlocui prin urmare, în evaluarea gândiți-vă, ce fel de grade de la tine, în ultimele șase luni s-a întâmplat cel mai adesea.

titan gelÎn primul rând, Titan gel un bărbat dolofan, practic, nu se întâmplă. Atunci când emoțiile penisul doar un pic se umfla, dar nu tare. Dacă aveți această condiție, pe termen lung se întâmplă, ar trebui să consulte imediat un medic.

Penisul este tare, dar nu la fel de mult pentru a pătrunde. Simțiți emoția, iar penisul, ca și cum și nu au ascultat și nu vreau, pur și simplu, pentru a consolida. Dacă simțiți că situația ta este un pic mai rău, și pe loc încă o dată pentru a vizita un medic.

Penis suficient de solid pentru penetrante, dar nu foarte mult. Această stare, chiar nu prea a menționat, dar partenerul lui de a simți. De obicei, acest lucru este rezultatul de sarcină, sau pur și simplu mai puțin de emoții, după câțiva ani de relație.

Penis complet solid, totul este în ordine.

Penisul este destul de greu si de dureros. Aici este vorba despre o altă problemă se numeste priapism. Dacă va fi așa, că erecția nu se poate rezolva, ar trebui să contactați medicul.

Cauzele psihologice ale disfunctiei erectile

Este timpul pentru a afla ce aceste probleme sunt cauzele și cum poate ajuta. Mai întâi, ne vom concentra pe psihice cauzele care afectează în principal bărbații în vârsta de 50 de ani, poate fi, de sex masculin, care nu își vor găsi un nou partener.

Una dintre cele mai frecvente motive psihologice este nesiguranta sau teama de eșec, mai ales la începutul vieții sexuale sau cu un partener nou. În acest caz, în mod neașteptat poate duce la, practic, toate de nereguli, de la lipsa completă de erectie la ei opadnutí în timpul actului. Bărbații o astfel de situație este foarte incomod, se află în stare de stres și se simte lipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *